Urologia

Clínica especializada en urología en Barcelona
50 €

Visita Urològica

100 €

Cura de MTS-condiloma

400 €

Visita + Vasectomia

Temps d’estada a la clínica: 30 min
Atenció telefònica 24 hores
ELS PREUS INCLOUEN PRIMERA VISITA, ACTE QUIRÚRGIC I POST-CONTROL

1. Què és la Urologia?

La urologia és una especialitat mèdic-quirúrgica que s’ocupa del diagnòstic i tractament de les malalties morfològiques renals i de les de l’aparell urinari i retroperitoneu que afecten a ambdós sexes, així com de les malalties de l’aparell genital masculí, sense límit d’edat.

2. Revisions urològiques

La revisió urològica s’ha consolidat com el millor mètode preventiu per detectar amb rapidesa les patologies prostàtiques en l’home. I es recomana realitzar una revisió urològica a partir dels 45 anys.

A la Clínica Medica Sants l’uròleg pot abordar des d’un punt de vista integral, mèdic i quirúrgic, totes les malalties anatòmiques (òrgans, aparells i sistemes) i nosològiques (malalties, síndromes, símptomes i signes clínics), podent donar resposta als problemes del pacient, des d’un coneixement profund i complet de l’especialitat.

3. La Vasectomia

1. Què és la vasectomia?

La vasectomia és el mètode d’esterilització masculí. És un mètode segur, senzill i amb absència d’efectes secundaris. Coneguda també com “lligadura dels conductes”. La vasectomia és una cirurgia que consisteix a tallar els conductes deferents, pels quals es transporten els espermatozoides. Per tant, no poden sortir dels testicles i, no podrà embarassar a una dona.

2. Quins avantatges té la Vasectomia?

És una operació senzilla i sense molèsties.

És un mètode anticonceptiu definitiu i permanent.

És el mètode més segur per a l’home.

La seva relació sexual i les seves ejaculacions seguiran iguals.

Fa més grata i plaent la relació sexual perquè no hi ha por d’un embaràs.

És una decisió en benefici de la qualitat de vida de la família.

És econòmica

3. Com es fa la Vasectomia?

Usualment es realitza en el consultori amb anestèsia local, estant despert. O bé es pot fer en un centre de cirurgia ambulatòria.

Es realitza un petit tall a la pell, generalment sense bisturí. Com que vostè té dos testicles, i per tant dos deferents s’hauran de fer dues incisions: una per a cada conducte deferent, després es lliguen i es tallen els conductes deferents. És possible que vostè senti una mica de tibantor i una estirada. La ferida es tanca amb punts de sutura. No cal extreure els punts després de la cirurgia i cauen en 7 a 10 dies.

El pacient pot tornar a casa tan aviat com s’acabi el procediment, i pot tornar a la feina l’endemà.

Aquesta cirurgia no afecta la capacitat de l’home per aconseguir orgasmes, ejacular i aconseguir ereccions. La producció de líquid (semen) en l’ejaculació continua normalment, però sense presència d’espermatozoides.

4. Quant de temps dura la intervenció?

Té una durada de 40 minuts aproximadament.

5. És dolorós?

No sol fer mal ni té perquè fer-ne. Avui en dia els mitjans i mètodes anestèsics ens permeten eliminar el dolor en qualsevol tipus d’operació.

L’anestèsia que escollim per fer una vasectomia és l’anestèsia local. L’aplicació de 2 cc d’anestèsic és suficient per aconseguir l’eliminació total del dolor, persistint únicament la sensació de tacte.

6. Quan podré reiniciar la meva activitat sexual habitual?

Recomanem esperar 72 hores per tornar a tenir relacions sexuals sense oblidar que la vasectomia no és operativa com a mètode anticonceptiu fins que haguem comprovat mitjançant anàlisi de semen que ha desaparegut per complet la presència d’espermatozoides en el mateix. Conseqüentment, s’han de mantenir les relacions sexuals utilitzant el mètode anticonceptiu que la parella hagi escollit.

7. Hi ha alguna possibilitat de tornar a unir els conductes deferents si es tornés a desitjar tenir fills en el futur?

Si és possible, es requereix de realitzar un procediment de recanalització. La cirurgia consisteix a unir de nou els extrems tallats a través de tècniques de microcirurgia. Encara que quant més temps passi entre la vasectomia i la recanalització les possibilitats es van reduint.

4. El fre

1. Què és el fre del prepuci?

El fre és una làmina de pell situada a la cara inferior del penis que uneix el gland i el cap del prepuci, la caputxa de pell que el cobreix.

2. Quan s’ha d’operar?

La presència del fre pot provocar incomoditat i dolor durant l’acte sexual, generalment al penetrar una vagina sense l’adequada lubricació. A més, en aquest cas és molt comú que el frenillo arribi a trencar-se i a sagnar abundantment.

3. Quins són els avantatges de operés el fre?

L’home recuperarà la plena estimulació del gland, s’allarga el penis uns centímetres i per tant, una erecció completa que va portar el pacient a unes relacions sexuals més plaents que abans de la intervenció no podia dur a terme.

També és més higiènic, i un cop operat no corre el risc que algun dia se li s’estripi el fre.

4. Com es realitza la intervenció?

La intervenció es realitzarà a la Clínica Medica Sants en un quiròfan especialitzat, i la tècnica utilitzada és senzilla perquè consisteix simplement a fer un tall amb bisturí a la pell amb anestèsia local i amb sutura reabsorbible (els punts cauen sols).

5. Quant de temps dura la intervenció?

La intervenció tant sols durar uns 10 minuts, depenent de les circumstàncies.

6. És dolorós?

No té perquè fer mal. La intervenció és simple i amb anestèsia local

7. Quan puc mantenir relacions sexuals de nou?

Haurà d’esperar a que la pell cicatritzi completament, per això és convenient que esperi 15-20 dies per iniciar les relacions sexuals.

5.La Fimosis

1. Què és el fre del prepuci?

El fre és una làmina de pell situada a la cara inferior del penis que uneix el gland -el cap del penis- amb el prepuci, la caputxa de pell que el cobreix.

2. Quan s’ha d’operar?

La presència del fre pot provocar incomoditat i dolor durant l’acte sexual, generalment en penetrar una vagina sense l’adequada lubricació. A més, en aquest cas és molt comú que el fre arribi a trencar-se i a sagnar abundantment.

3. Quins són els avantatges d’operar-se el fre?

L’home recuperarà la plena estimulació del gland, s’allarga el penis uns centímetres i per tant, una erecció completa que portarà el pacient a unes relacions sexuals més plaents que abans de la intervenció no podia dur a terme.

També és més higiènic, i un cop operat no corre el risc que algun dia se li estripi el fre.

4. Com es realitza la intervenció?

La intervenció es realitzarà a la Clínica Mèdica Sants en un quiròfan especialitzat, i la tècnica usada és senzilla perquè consisteix simplement a fer un tall amb bisturí a la pell sota anestèsia local i amb sutura reabsorbible (els punts cauen sols).

5. Quant de temps dura la intervenció?

La intervenció sol durar vora 10 minuts, depenent de les circumstàncies.

6. És dolorós?

No sol fer mal. La intervenció és simple i amb anestèsia local

7. Quan puc mantenir relacions sexuals de nou?

Haurà d’esperar a que la pell cicatritzi completament, per això és convenient que esperi 15-20 dies per iniciar les relacions sexuals.

6.Preus

La Clínica Medica Sants tiene precios económicos para la primera visita urológica desde 50 euros.

El preu de les intervencions de quiròfan inclouen la primera visita, la intervenció en quiròfan, l’espermograma (recompte d’espermatozoides per a la intervenció de vasectomia) i la consulta Post-Operatòria.

1. Fre: 340 euros
2. Vasectomia: 400 euros
3. Fimosi: 500 euros

Per altres packs consulteu els nostres PREUS en els apartats de la nostra web o si té algun dubte truqui’ns al 93-333 01 36, tenim atenció telefònica 24 hores i Correu electrònic: info@cgsants.es