Ginecologia

Clínica especializada en ginecología en Barcelona
50 €

Visita Ginecològica

130 €

Visita Ginecològica Completa

800 €

Visita + Himenoplàstia

Temps d’estada a la clínica: 30 min
Atenció telefònica 24 hores

1. Què és la ginecologia?

Significa literalment la ciència de la dona. En medicina, com a especialitat, fa referència a tot el que té a veure amb l’estat i les malalties de l’aparell genital femení (úter, vagina i ovaris) i les glàndules mamàries, és a dir, patologies vinculats amb la dona.

A Clínica Ginecològica Sants posem a la teva disposició un equip de professionals altament capacitats amb l’objectiu de tenir cura de la salut de la dona, esforçant-nos dia a dia per oferir-li un servei integral durant totes les etapes de la seva vida.

És la nostra filosofia oferir aquesta assistència sanitària: d’una manera àgil, ràpida i còmoda i per això insistim en comptar amb un equip de treball que s’han capaços de mantenir el màxim nivell utilitzant la millor tecnologia possible.

Pensem que és molt important mantenir un correcte control ginecològic per prevenir qualsevol problema a temps, per això posem al teu servei ginecòlegs/es per atendre la demanda de visites ginecològiques a preus que s’adaptin a la teva economia tots els dies de la setmana.

2. Revisions ginecològiques

Des de Clínica Ginecològica Sants et recomanem fer-te una revisió periòdica anual per seguir un correcte control ginecològic:

  • Visita ginecològica bàsica; inclou: 40 €
    • Visita amb un ginecòleg / a
    • Exploració general i ginecològica
    • Ecografia ginecològica

Segons el cas i atenent el criteri del ginecòleg/a s’indicaran o es realitzaran proves complementàries per definir el diagnòstic i el seu tractament. Consultar el llistat de preus.

Per a altres proves específiques com radiogràfiques, escàner, ressonàncies, disposem de centres concertats. Consultar el llistat de preus.

 

3. Citologia ginecològica: Detecció precoç del càncer de coll d'úter.

La citologia vaginal la realitzem a la Clínica Ginecològica Sants com a part d’un examen ginecològic.

a. Què és?

La citologia cervicovaginal també anomenada test de Papanicolau és una prova que serveix per detectar precoçment les alteracions cel·lulars del coll de l’úter, serveix per donar informació del perfil hormonal segons l’etapa del cicle menstrual de la dona i també per determinar la presència d’alguns microorganismes que han produït un desequilibri qualitatiu i quantitatiu en la flora vaginal.

b. En què consisteix?

Consisteix a introduir un especulo a la vagina i separar les parets per visualitzar el coll uterí. Es porta a terme mitjançant la tècnica de la triple presa. La primera presa es realitza de les parets vaginals o de l’exsudat vaginal en el fons de sac posterior de la vagina. La segona presa es realitza des de l’exocérix que és la part externa del coll uterí. La tercera presa es realitza des de l’endocèrvix que és la part corresponent al canal del coll uterí, que comunica l’interior de la cavitat uterina amb la vagina. Les preses realitzades es dipositen sobre el que s’anomena un portaobjectes que s’observaran al microscopi per poder veure les cèl·lules i realitzar un diagnòstic.

c. És dolorosa?

A part de les molèsties del especulo aquesta prova no comporta cap risc ni tampoc és dolorosa.

d. Quan es realitza?

Preferentment s’ha de fer durant la primera fase del cicle menstrual (3 o 4 dies després d’haver finalitzat la seva menstruació).

I es recomana:
Abstinència sexual les últimes 48 hores, rentar-se externament amb aigua i sabó, no fer rentats interns ni amb desodorants vaginals. No usar tractaments tòpics en 5-7 dies abans a la prova (òvuls, espermicides, cremes vaginals).

e. Preu

A la Clínica Mèdica Sants trobarà preus per a una citologia ginecològica des de 50 euros i Packs econòmics, com els següents:

1. Visita ginecològica bàsica + Citologia 50 €
2. Visita ginecològica bàsica + revisió DIU + Citologia 70 €
3. Visita ginecològica bàsica + Cultiu + Citologia 90 €
4. Visita ginecològica bàsica + Cultiu + Citologia + Ecografia transvaginal 120 €

Per altres packs consultar els nostres PREUS en els apartats de la nostra web o si té algun dubte truqui’ns 93 339 01 36, tenim atenció telefònica 24h i E-mail: info@cgsants.es

4. Cultiu de secreció vaginal.

a. Què és?

És una tècnica de laboratori que a partir d’una mostra de secreció vaginal i en mitjans adequats de creixement de gèrmens es valora la proliferació d’aquests.

És molt important determinar aquests estudis, i així decidir un bon tractament davant d’alguna patologia.

b. En què consisteix?

Consisteix a introduir un especulo a la vagina i per arrossegament amb un tampó de cotó o gasa s’extreu part del flux vaginal i es mana a una anàlisi de laboratori per determinar que bacteri o fong o altres microorganismes són presents a la vagina ia més permet verificar el pH del líquid, és a dir si és àcid o bàsic.

c. És dolorosa?

El mètode pot ser molest però no dolorós.

d. Quan es realitza?

S’ha de realitzar quan la dona s’adoni de la presència de fluxos anormals,  canvis en la quantitat, en la consistència, en el color i l’olor. També s’ha de fer quan presenti signes d’irritació, picor i dolor en genitals externs vinculats amb els fluxos vaginals.

e. Preu

A la Clínica Mèdica Sants trobés preus per a un cultiu ginecològica des de 60 euros i Packs econòmics, com els següents:

1. Visita ginecològica bàsica + Cultiu 60 €
2. Visita ginecològica bàsica + Cultiu + Antibiograma 70 €
3. Visita ginecològica bàsica + Cultiu + Citologia 90 €
4. Visita ginecològica bàsica + Cultiu + Colposcòpia + Citologia 100 €
5. Visita ginecològica bàsica + Cultiu + Citologia + Ecografia transvaginal 120 €
6. Visita ginecològica bàsica + Cultiu + Colposcòpia + Citologia + Ecografia transvaginal 130 €

Per altres packs consultar els nostres PREUS en els apartats de la nostra web o si té algun dubte truqui’ns 93 339 01 36, tenim atenció telefònica 24h i E-mail: info@cgsants.es

5. Vacuna per al VPH: Prevenció del càncer de coll uterí.

a. Què és?

El VPH és un virus que es transmet a través del contacte genital (com sexe vaginal o anal). El VPH pot afectar els genitals dels homes (el penis i l’anus) i de les dones (el coll de l’úter, la vagina i l’anus).

b. Qui ha de vacunar-se amb aquestes vacunes?

Qualsevol persona que tingui contacte genital amb una altra persona pot patir el VPH genital. Tant homes com dones poden contreure i transmetre-ho sense saber-ho. Atès que el virus pot romandre inactiu durant un temps prolongat, una persona pot estar infectada amb VPH genital i tot després d’anys des que va tenir contacte sexual.

Estudis demostren que el VPH genital es transmet per:

Contacte genital amb una persona que tingui la infecció de VPH genital, incloent:
Sexe vaginal amb una persona que té la infecció de VPH genital
Sexe anal amb una persona que té la infecció de VPH genital
Cap estudi demostra que el VPH genital es transmet per:

Seients de bany
Petons a la boca, abraçar algú o prendre de les mans
Higiene personal deficient
Compartir aliments o utensilis
Nedar en piscines, jacuzzis, etc.
c. Preu

Visita ginecològica bàsica + Injectar vacuna (3 dosis) a 710 €

6. Cirurgia menor ambulatòria.

  1. Interrupció Voluntària de l’Embaràs (IVE)
  2. Rejoveniment vaginal

I. himenoplàstia (reconstrucció de HIMEN)
II. Labioplàstia (reparació de llavis de la vulva)
III. Vaginoplastia (correcció de la distención del canal vaginal)
El rejoveniment vaginal es refereix a la cirurgia íntima femenina, actualment anomenada cirurgia estètica de “Rejoveniment Vaginal Ambulatori”.

Estem parlant de himenoplàstia 800 €

Estem parlant de Labioplàstia 600 €

Consisteix en un procediment senzill realitzat amb anestèsia local, que no requereix internament i ens dóna resultats satisfactoris i definitius per a la pacient. Aquest senzill procediment consisteix en realitzar una acurada reducció harmònica i embelliment dels llavis menors i majors de la vulva.

Estem parlant de Vaginoplàstia perinoplastia 300/310 €

Consisteix en un procediment senzill realitzat amb anestèsia local, que no en requereix internament i dóna resultats satisfactoris per a la pacient. Aquest senzill procediment consisteix a estrènyer el canal vaginal i d’aquesta manera poder gaudir de les seves relacions sexuals.

* A Clínica Ginecològica Sants els procediments poden realitzar-se per separat o més d’un en una mateixa intervenció, depenent de l’avaluació del metge.

7. Preus.

La Clínica Mèdica Sants té preus econòmics per a la primera visita ginecològica des de 50 euros, consultar altres PREUS en els apartats de la nostra web.