Sobre la Clínica

La nostra Clínica Ginecològica

La Clínica Ginecològica Sants està especialitzada en medicina reproductiva, orientada a l’Atenció integral, tant de la dona com de la seva parella. El tracte personalitzat i proper, l’adaptabilitat en horaris als nostres pacients i l’absoluta confidencialitat, són trets que ens distingeixen.

L’equip mèdic de la clínica

Integrem un equip altament qualificat amb acreditada experiència en les diferents especialitats, com Ginecòlegs, Uròlegs, Metges Generalistes, psiquiatres, psicòlegs, anestesistes, infermers, Treballadora Social, ATS, auxiliar de clínica, etc. estant al costat dels nostres pacients en tot moment.

La missió de la Clínica Ginecològica Sants és la presentació de serveis especialitzats en l’atenció integral de la dona i la seva parella; dins de la comunitat, vinculats al territori de Catalunya i amb vocació de servei públic.

dades-generalitat

Per consultar la veracitat de les dades visitar el web https://salut.gencat.net/pls/rcs/RCSPK002.inici2
i posar el codi oficial: E08804241
Així es podran verificar les dades directament en el
Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

 

Protecció de dades de caràcter personal: En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i Reial Decret 1720/2007.

La clínica ginecològica Sants compleix la normativa i es van registrar a l’Agència de Protecció de Dades des de 22 de octubre del 2010.

El compliment de la normativa té el corresponent document de seguretat revisat i actualitzat el desembre de 2011. A més, per a tot el personal relacionat en la tasca assistencial es disposa del document de Mesures Preventives de Dades de Caràcter Personal.

En el moment en què es realitza l’admissió d’un pacient, s’emplena el full d’admissió on s’especifiquen, segons la citada llei, els drets de consulta, accés i de rectificació i cancel·lació de les dades de caràcter personal.