Avortament legal des de 300€
Som una clínica acreditada i autoritzada per l'avortament legal fins a les 22 setmanes.

Els preus de l'anunci són fins les 12 setmanes. Per a altres setmanes de gestació consulteu la secció de preus o contacteu amb la clínica.
Segona opinió mèdica en l'avortament. Atenció 24h - 365 dies.
Tenim un equip mèdic i legal que t'ajudarà amb qualsevol dubte que tinguis respecte aquest tema tan delicat. Pren-te el teu temps. El preu inclou ecografia i la visita mèdica.
Operació de Vasectomia 400€
El preu inclou: visita urològica, anestèsia, operació, despeses de l'estada (bata, barret, sabatilles, etc.), medicació, anàlisi clínic i post-control.

Clínica Ginecològica Sants

Benvingut/a Clínica Sants, la teva clínica de ginecologia, obstetrícia i urologia a Barcelona. A la nostra clínica ginecològica som especialistes en salut sexual i reproductiva, tenim un equip mèdic i paramèdic especialitzat en la interrupció de l’embaràs (avortament legal), planificació familiar (anticonceptius) i anàlisi i tractament de MTS.

Clínica Ginecológica Sants és una clínica d’avortament legal a Barcelona. Estem acreditats per la Generalitat de Catalunya i a més a més som un centre concertat amb CATSALUT. Els nostres experts estan preparats per acompanyar-te en totes les fases de la interrupció de l’embaràs.

La Clínica Ginecològica Sants compta amb unes instal·lacions de luxe, amb atenció personalitzada i el soport de la tecnologia més avançada. Disposem de quiròfan preparat i acondicionat amb tot els estris necessàris per garantir el màxim els nostres serveis.

La Clínica Ginecológica Sants posa a la disposició dels clients un servei d’urgències de 24 hores. Comptem amb atenció telefònica 24 hores els 365 dies l’any, i en el cas de que sigui necessari es pot fer ús de la clínica en horaris especials.